Monday, November 18, 2013

Kembali bersiaran (^.^)

ng0meL by ummi
As - Salam

Uiii lama betul tak buka blog sendiri ni. Nak mengarang pun tak tahu dah dari mana nak start. Pelan-pelan kayuh la ye (^.^). Bukan apa, ni pun kira latihan nak biasakan diri balik dengan keyboard computer la ni. Pejam celik dah nak habis tahun pun. Meaning tahun 2014 dah nak dekat. Meaning dah nak balik Malaysia. Meaning dah nak start balik kerja huhuhu.

Actually lama aku menghilangkan diri sebab laptop dah mengong huhu. Nak bersiaran dari handphone macam tak best sangat pula. Leceh betul rasa especially bab nak upload gambar. Makanya bertabah le tak blogging lama.

Ni, hehehe Alhamdulilah ada rezeki lebih En Ahmad belikan la yang baru. Baru je turun kapal terbang minggu lepas hihihi. TQ En Ahmad.. TQ SIL Cik Ika tolong belikan. And TQ SIL Cik Ida tolong bawa datang Adelaide. Cumanya laptop ni pakai Windows 8. Huhuhu jenoh juge la nak paham cemana nak guna. Ni pun dok gagap lagi.

So bila dah ada ni insyaAllah akan cari time la nak update selalu balik ye. And banyak le cerita cerita basi nak qada' balik ni hihihi. Sabau je lah.

Sampai jumpa lagi esok ye. Daaa..

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog