Monday, February 25, 2013

Summer and Swimming Pool

ng0meL by ummi

Salam.

Minggu ni kira minggu panas la dalam Summer ni. Kalau tak ada la 3 hari sejuk 4 hari panas. And panas pun tak la panassssss sangat. Tapi minggu ni memang terasa betul panas tu. Siang malam.

Teringat agent rumah ni, Elanor ada cakap masa buat inspection haritu. Katanya bila dah masuk Februari, dan hujung summer lagi akan panas.

Dah lama en Ahmad dok berkira nak beli pool untuk anak anak main kat belakang rumah. Kecik pun jadilah asalkan dapat diorang merasa dah lama tak mandi kolam. Asik berendam dalam bath tub je sumbat 3 orang sekaligus huhuhu.

Last weekend masa g beli barang terpandang set swimming pool yang sangat murah. Yep, mungkin ada lagi murah kot tapi bagi kitorang yang tak mencari ni, dapat bawah $20 untuk pool saiz kami-berlima-selesa-masuk sangat berbaloi.

Makanya pada satu hari yang panas last week, dapat la anak anak mandi sepuasnya dalam swimming pool baru. Yea!

5 lagi tambah ng0meL:

Kniedaz on February 25, 2013 said...

wah...bestnya..mak abah pun boleh tumpang sekaki ni...

✿A I N A A✿ on February 26, 2013 said...

amboi sakan dengan swimming suit dia... syoknyaaaa! akk x join sekali ka??? hahaahaha XD

me shuhada on February 27, 2013 said...

Boleh.. tp segan pula sbb backyard open sgt. Malu je jiran sblh2 nmpk huhuhu

me shuhada on February 27, 2013 said...

Tu la pasal. Hihihi join juge skjp layankan budak2. Pastu naik la..

Lisa Tjut Ali on February 28, 2013 said...

bestnya main air, jd ingat masa kecil, salam kenal ya

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog