Saturday, February 9, 2013

My Kids

ng0meL by ummi

Salam.

Busy..busy..

Sejak 2 anak masuk sekolah ni bukan main tak sempat aku nak mengupdate blog.

Dah Kakak dengan Abang ke sekolah, lagi la si Arissa tu minta perhatian nak melayan dia saja. Selalu ada kakak and abang layan main.. ni dah diorang sekolah sampai pukul 3 petang masing masing, mati kutu la dia.

Alih alih, mamaaaa juge.

Bukan ayah dia takde nak melayan, en Ahmad masih lagi summer break sampai habis bulan 2 ni so ada je la kat rumah, tapi jual mahal dia dengan ayah dia.

Alih alih, mamaaaaa juge.

Dah balik sekolah kena layan budak berdua tu pulak nak bercerita hal sekolah masing masing.

Alhamdulillah Afiq yang mula dulu sedih je nak ke sekolah tapi masuk minggu ni bukan main hepi. Teacher pun komen dia banyak cakap and banyak tanya. Syukur sangat sangat!

Kakak as usual la. Memang suke je ke sekolah. Kawan ramai and banyak aktiviti.

So balik sekolah je, bagi diorang makan, solat jemaah satu family, then sambil anak anak main, nak kena juge tengok hal sekolah. Walaupun diorang ni takde homework, tapi latihan sekolah kena buat juge takut nanti balik Malaysia struggle nak catch up pula.

So far aktiviti memang full dengan melayan anak anak sajalah. Kadang kadang en Ahmad bawa juge la kitorang jalan kat luar :D

Sampai anak anak tido, time tu mamaaa pun dah ngantok nak tido kan.. so kalau rajin and larat, ku gagahkan juge la menaip.

Oklah nak catch up tido, esok nak bangun awal, untung untung en Ahmad bawa g jalan lagi ! :D

2 lagi tambah ng0meL:

✿A I N A A✿ on February 09, 2013 said...

wahh bestnya anak2 akk.. bertuah mereka.. kecil2 dah duduk luar negara.. merasa juga mereka belajar kat sana... hikhik

Rin Saharina on February 09, 2013 said...

salam kak, singgah bca blog akk =)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog