Wednesday, January 16, 2013

#WW 2/2013

ng0meL by ummi
Salam.
Since datang Adelaide, budak budak pakai toothbrush ni. Battery operated. Comel kan? Macam Mr Bean punya, tekan, dia zett zett pusing. Bagus kot utk anak anak yg tak pandai lagi nak memberus. And in sya Allah selamat :D

Ni antara design lain yang aku jumpa masa dok google.

Harga? Mahal sikit la of course.. hihihi tapi tahan lama ok. Harga biasa $11.90 tak salah. Pernah jumpa time offer tinggal $8 something. Kalau ada time lagi murah boleh angkut banyak sekali buat stok.

#sukalifesekarangkumpulstoksajakerjanya

14 lagi tambah ng0meL:

Kniedaz on January 16, 2013 said...

wah..comel lomel la...

me shuhada on January 16, 2013 said...

Comel kn? Kdg2 sampai kita sndiri pun teringin nk cuba :D

Fiza Rahman on January 16, 2013 said...

cutenya.

norhidana miswan on January 16, 2013 said...

kalu kt sini msti mahai skit nih... tp bgs gk kan utk budak2... si aiyan tu pyh beno nk gosok gg dia...geram tul

✿A I N A A✿ on January 16, 2013 said...

patut my sister beli sorang satu berus ni untuk anak2 dia.. kdg2 ena pun pakai sekali.. hahahahahah XD

Lyeen De Syifa on January 16, 2013 said...

alala..comel je..lagi2 klu pink..adeh

me shuhada on January 17, 2013 said...

Cute kan?

me shuhada on January 17, 2013 said...

Haa klu mcm tu boleh la try. ala belanja sikit utk kebaikn xpe kn :-)

me shuhada on January 17, 2013 said...

Ntah2 blk haritu dia bw blk bnyk buat stok kt umah pulak ye hihi

me shuhada on January 17, 2013 said...

Haah kn. stylo pun ye :-)

nabilah_2908 on January 17, 2013 said...

suka ayat yg last sekali...hehehe..

hubby akak tak bising ke asik buat stock je..? :)

me shuhada on January 17, 2013 said...

Hahaha. Xbising sbb dh jd hobi bersama :D

Mamaleesya on January 18, 2013 said...

comelnye afiq...epy bufday afiq. smg jadi anak soleh

nea lopah on January 18, 2013 said...

chumel nye yang Dora tu... epi besday afiq! semoga panjang umur murah rezeki. jemput singgah blog saya, nabihahsejutarasa.blogspot.com

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog