Wednesday, January 2, 2013

#WW 1/2013

ng0meL by ummi
Salam.

Godek2 hp ni tak sangka jumpe gambar2 lama. Nak ikutkan dalam hp ni mamang takde gambar lama lama. Tapi aku jumpa banyak gambar terselit dalam Picasa Web Album. All the gambar yang aku pernah upload dalam blog ni!

So ni gambar yang aku nak share balik harini. Tak puas tengok gambar anak anak especially gambar masa diorang kecik.

My Princess Farah Sufiyyah and Mr AfiQ Son!

16 lagi tambah ng0meL:

ishamizu on January 02, 2013 said...

Aww, so cute of them! :)

Fiza Rahman on January 02, 2013 said...

Comel² ☺☺

Cantiklah header baru.

A D I A on January 02, 2013 said...

eh besar dah anak? rasa masa baca blog ni awak baru kawin. ke tgh persiapan nak kawin.congrats ye (walaupun super belated).

me shuhada on January 02, 2013 said...

Header baru ode dgn Cikgu Ma! Hihi

me shuhada on January 02, 2013 said...

Tq.

me shuhada on January 02, 2013 said...

Hahaha. Baru lepas sambut anniversary yg ke7!

✿A I N A A✿ on January 02, 2013 said...

comel! inilah perasaan bila dah ada anak kan... serius nak sangat timang anak sendiri.. tapi masih belum sedia.. huhuhu

me shuhada on January 02, 2013 said...

Hik3 kelakar la ina ni. Dh ada calon ayahnye ke?

sitiezahim on January 02, 2013 said...

salam..comelnya anak2 u...hehehe

me shuhada on January 02, 2013 said...

Tq :D

isabelle frankly on January 03, 2013 said...

lainnya afiq masa kecik.
farah comel as usual.

p/s: lawa header wehhh.

fieda on January 03, 2013 said...

comel2..

nabilah_2908 on January 03, 2013 said...

alolo..comel... :)

me shuhada on January 04, 2013 said...

Tu la afiq tu dulu bolat sungguh

me shuhada on January 04, 2013 said...

Tq :D

me shuhada on January 04, 2013 said...

Main cak cak tu

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog