Sunday, January 20, 2013

Penat tapi seronok

ng0meL by ummi

Salam.

Semalam dah setel majlis housewarming jiran Isabelle Is cum birthday celebration (belated) untuk our sons Adib (Is) and Afiq (me).

Huhu xde gambar langsung yang aku snap rupanya! Sedih sangat.

So ambik je la gambar budak budak tido kepenatan pagi ni...

Nanti kalau dah dapat gambar, boleh la aku share kat sini ye.

Anyway.. semalam memang happening n best. Tq tu tuan rumah Isabelle Is n husband bagi kami tumpang majlis...

12 lagi tambah ng0meL:

Kniedaz on January 21, 2013 said...

Nanti dah dapat gambar, jangan lupa tempek ye..kadang2 bila dah sibuk terlupa amik gambar kan..lepas tu...menyesal huhu

Cikgu Ma on January 21, 2013 said...

ok la tu, penat yg menyronokkan..hehe

norhidana miswan on January 22, 2013 said...

msti seronok+hepi sgt sampai kepenatan gitu

C.M.A @ CikMoonAdnan on January 22, 2013 said...

wahhh ni btol2 kepenatan budak2 nie.. hehe

Wak Gelas™ on January 22, 2013 said...

sian kakak xde slimut utuu.,uuhUu

Fiza Rahman on January 23, 2013 said...

Sian. Kepenatan sangat nih.

me shuhada on January 24, 2013 said...

Itulah psl... huhuhu bila nk dpt gambar ni? Uwaaa mmg menyesal :'(

me shuhada on January 24, 2013 said...

Seb baik ada seronoknya..

me shuhada on January 24, 2013 said...

Mmg pun. Puas main dgn kwn2

me shuhada on January 24, 2013 said...

Haah CMA. Tido nyenyak sgt

me shuhada on January 24, 2013 said...

Itulah maknye pun ambil gambar xcover2 hahaha

me shuhada on January 24, 2013 said...

Tido nyenyak sikit hihihi

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog