Saturday, January 5, 2013

Mata membengkak

ng0meL by ummi
Salam.

Dah tido tapi terjaga balik. Selalu sangat macam ni. Kes malam tak makan nasik la ni. Makanya bangun carik nasik huhuk.

Eh.. nak tunjuk gambar ni. Kesian kan? Tak tahu kena apa. Tak tahu nak buat apa.. 

4 lagi tambah ng0meL:

Lyeen De Syifa on January 05, 2013 said...

kesiannya kat baby ni..semoga mata dia cepat sembuh..:'(

me shuhada on January 05, 2013 said...

In sya Allah. Dh surut dah bengkaknye tu :-)

isabelle frankly on January 07, 2013 said...

ni dia curi2 pakai eye shadow hang ni...hehehe

me shuhada on January 09, 2013 said...

Erk. Aku ada ka eyeshadow kt rumah ni?

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog