Monday, October 8, 2012

Lawak Crazy

ng0meL by ummi 3 lagi tambah ng0meL Links
Salam
Tak leh tido pulak malam ni. Tadi sebab my Mr Afiq Son pun xleh tido. Kesian dia.. badan panas, idung sumbat. Sekarang Alhamdulillah tengok dia dah nyenyak tapi aku pulak terkontang kanting ni. Check wheather rupanya tengah light shower kat luar tu. Hmmm miss mak.
Eh.. xtualy nak cerita kisah lawak en Ahmad. Tetiba teringat, bolehla wat satu entry kan.
Last time en Ahmad kena g visit satu tempat mining centre kat South Australia, located some 550 km NNW of Adelaide. Jauh. Nak g sana naik plane and tinggal la aku 4 beranak kat sini.
So sampai sana as usual en Ahmad nak la bagi report kat kami yang dia dah selamat sampai. Tapi malangnya line handphone tak dapat. Tapi member-member lain ada pulak line. So dia pun tanya la diorang. Rupanya sebab service provider lain. Macam Celcom, Maxis, Digi kat Malaysia gak la. En Ahmad tanya diorang pakai line apa, diorang cakap pakai Vodafone la, Yes Optus la.. n bila diorang tanya en Ahmad pakai line apa.. en Ahmad jawab "Crazy John's!". And the answer is.. "aaa that's why!"
Actually baru je pon kami tukar dr Vodafone ke Crazy John's tu. Semua sebab en Ahmad nak belikan aku yang baru! Hihihi saaayang en Ahmad sebab aku dapat idaman hati!


Wednesday, October 3, 2012

Cobaan menggrill 1 2 3!

ng0meL by ummi 0 lagi tambah ng0meL Links
Salam...
Ni first time nk grill steak ni. Dah lama sangat en Ahmad beli steak marinate tu. Bukan xde griller kat oven, tapi malas nak samak n xreti pakai pun hahaha.
Last week en Ahmad belikan aku griller pan. Best!!!! N harini baru ada chance nak menerai. Jemput makan no...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog