Friday, December 14, 2012

Ultraman is back?

ng0meL by ummi
Salam.

Aku perati tengok ramai juge yang read pasal ultraman kat blog aku ni. Apsal eh? Ada nak keluar movie ultraman baru ke?

Bila search rasanya macam xde kot kan? Tapi aku jumpa la yang cerita ultraman ni start tayang tahun 1966! Lama dah tu.. patut la gambar and pelakon tu macam dah epik je.
Dulu kakak minat, sangat minat ultraman ni. Hihihi sebab dah crush dengan hero dia kan. Ada aku cerita kat SINI and SINI. Comel je kalau ingat balik.

Sekarang Afiq tak minat Ultraman ni. Maybe tak di expose kot untuk dia. Yelah dulu dia kecik lagi, mana nak ingat. Budak budak ni belajar dari pemerhatian. Yang dok perati pun tv la hihi.

Dulu masa Kakak, tv Malaysia banyak tunjuk cerita Ultraman. Sekarang Afiq pula kadang kadang layan NinjaGo. Kat Malaysia dulu memang langsung tak kenal NinjaGo ni. Datang Adelaide, masa birthday party Ryan, anak Gina, baru start nak kenal. Mulala en Ahmad sibuk cari maklumat and download series NinjaGo tu kat portable hard drive.

Tapi tak boleh nak layan sangat sebab since Arissa dah kenal Shrek, boleh dikatakan hari hari mesti pasang at least 1 movie Shrek tu. Pernah memang kitorang layan Shrek back to back full movie dari Shrek 1 sampai Shrek 4! Seb baik cerita dia memang best and tak boring langsung. Suke Shrek!

Eh.. ni aku nak wat review filem ke apa ni? Kikiki... nak ngimbau kenangan Ultraman je pun hahaha. Ok lah, till next time. Daaa...

4 lagi tambah ng0meL:

sal ya on December 14, 2012 said...

ultraman. anak2 pun suka tengok.

Rai Ourkizuna on December 14, 2012 said...

bebudak mmg suka ultraman kan..zaman kecik dulu pun saya suka jugak..hihi..

bila da ada anak ni asyik kena jadi resaksa je.. layan je la..sayang anak punya pasal :P

me shuhada on December 15, 2012 said...

Hihihi maknye pun kena suke juge

me shuhada on December 15, 2012 said...

Betul3. Layankan anak xsalah, kita pun enjoy juge kn

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog