Wednesday, December 19, 2012

Tak sempatnye! and...hadiah Anniversary!

ng0meL by ummi
Salam.

Minggu ni busy la sikit. Ahad g jalan, Isnin g jalan lagi, Selasa pun jalan juge. Maklumla en Ahmad tengah summer break, Kakak pun tengah school holiday.
Tapi takdela gi jalan tempat menarik pun. Just gi shopping beli beli barang je. Tapi jalan la kan, kuar umah.
Pastu aku ni mana nak sempat update cerita gi cherry picking aritu huhuhu. Nakk sangat cerita, tapi tak sempat sempat. So kenalah tunggu esok lusa insyaAllah..
By the way, harini en Ahmad belanje.. hihihi belikan mixer. Yang murah saje.. Wahh seronoknya anak anak la, macam macam nak suruh aku buat.
Masa nak bayar, ternampak pula. Cake Pop Maker ni. Minta la en Ahmad belikan sekali. Untuk hadiah bestday aku nanti anak anak... Huiii excited la aku diorang. Haha gambar hiasan je ni pinjam pokcik google.

Tapi tadi tak sempat nak guna lagi, sudahnya masak nasi + sup ayam + ayam goreng marinated + ayam goreng kunyit.

Makan tu dulu ye. Esok mama rajin free mama buat cake ok!

6 lagi tambah ng0meL:

izan mama mia on December 19, 2012 said...

Cake Pop Maker ...sukalah....

me shuhada on December 19, 2012 said...

Saya suke..saya suke..

Wak Gelas™ on December 19, 2012 said...

wah sonoknyer satu famili gi picking cherries tuuu.. ehHHHe

me shuhada on December 19, 2012 said...

Alhamdulillah pengalaman best tu wak.

Mimie on December 19, 2012 said...

saya suke saya suke

me shuhada on December 19, 2012 said...

Hihihi

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog