Saturday, December 22, 2012

Surprise! Hadiah Bestday!

ng0meL by ummi
Salam.

Semalam kan bestday i. Ceh.. ber i..i.. la pulok. Ni kalau cite bab bestday memang tak habis ni hik hik.
Tapi xde celebrate special pun. Bangun pagi rutin biasa urus budak budak, bergaduh dengan Arissa, siapkan brekfast en Ahmad, tengok tv. Hahaha...

En Ahmad kerja seminggu straight shift pagi dr pukul 5 sampai 8.30. Balik dah lapar n penat drive. Ngantuk lagi.. jadi malas nak manje manje merengek ajak jalan ke ape.
Lagipun dah 2 hari berturut en Ahmad dah ajak kuar jalan dah hihihi. Present pun dah dapat awal awal lg.. so dok je la dendiam jaga anak kat umah.

As for aku, konon nak juge feeling special, masak mee bandung la feveret semua orang lam rumah ni! Ngeee...
Malam tu kitorang sibuk susun katalog. Patutnya wiken free tapi sebab nak christmas kan, ada je offer kat kedai especially untuk boxing day the day after christmas, so adala katalog nak hantar sabtu ahad.

Tetiba ada sorang member Adelaide Gang call... bagitau husband dia nk drop by kat rumah sekejap sebelum nak g umah jiran lain. Ni mesti nak bg hadiah kat aku ni.. ngeh3.
Rupanya dia bagi kek birthday! Alololo... homemade.. sendiri dia bikin bagi aku.. oh terharunya! Tenkiuuu Isabelle Is! Berebut anak beranak nak tengok kek hahaha.

Gagah aku g snap gambar dulu dalam bilik sebab hp tengah cas. Bekejar si Arissa tu sebab nak curik manik manik somel tu.. hahaha layan...

Siap letak lilin tu... alolo.. seb baik satu. Kalau 32.. ngeh3... mau habis rambut Arissa tu. Kah kah kah.
Tenkiu lagi sekali Is! Nanti bestday hang aku kena wat seprais gak la no.. eh.. ke dah tak seprais ni? Muehehe...

Pastu adik2 ipau aku wassap.. cakap diorang pun tengah tolong celebratekan besday aku kat kl nun.. siap bagi gambar kek! Huhuhu terharu... sebab tak dapat rase mango cheesecake itu... tenkiu adik adiks... miss both of u!

Adik adik aku? Wish la.. berani tak wish.. nanti aku majuk susah nak pujuk sebab jauh kan.
Huhuhu miss semua orang kat kampung.. tenkiu semua orang yang wish n doakan aku.. kecuali yang doakan aku dapat adik untuk Arissa.. aku simpan lagi 2,3 tahun ye.. muah3!

Hahaha gambar tambahan nak tepek juge. First time bawa kereta jauhhhhh 6km dari rumah. Gayat rasa..

12 lagi tambah ng0meL:

Cikgu Ma on December 22, 2012 said...

happy birthday kak.....^_^

✿A I N A A✿ on December 22, 2012 said...

perghhh kek secret recipe bentuk bunga ros tu.. perghhhh untung akk..

btw, selamat hari jadi kaka.. semoga dipnjgkan umur dan dimurahkan rezeki.. muahhhx sikit.. hehehe

isabelle frankly on December 22, 2012 said...

Alahai..huduhnya kek tak cukup bahan. Mmg niat dr last wk..tp kalut dgn minggu ni ada 3meetings, dgn nak pindah..tu ja yg dan buat.
Happy birthday, Ummi. Semoga kwn aku makin bahagia di sisi family tersyg.

mummy_ayu on December 22, 2012 said...

wah..best tu..dapat suprise..happy belated buzzday!!!!

Miss EG on December 22, 2012 said...

happy belated brithday akak...semoga panjang usia dan dimurahkan rezeki..selang satu hari dgn brithday abah saya :)

me shuhada on December 23, 2012 said...

Tq dear :-)

me shuhada on December 23, 2012 said...

Tq ainaa. Tp tgk jela cake tu, nk mkn jauh sgt

me shuhada on December 23, 2012 said...

Ok sgt dh ni. Tq insyaAllah Aminnn

me shuhada on December 23, 2012 said...

:-) tq

me shuhada on December 23, 2012 said...

Ye ke? Hepi belated utk abah juge :-)

Hnahdy on December 24, 2012 said...

kek yang unik

me shuhada on December 24, 2012 said...

Haah unik kn?

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog