Sunday, December 9, 2012

nota dari Landlord

ng0meL by ummi
Salam.
Balik dari jalan jalan ke St Kilda Adventure Playground harini dapat nota dari Landlord.

Hai... bagus betul Landlord aku ni.

Orang lain mostly kena urus sendiri backyard, pokok, rumput, hatta semak samun sekalipun kat rumah sewa masing masing. Sampai ada yang beli mesin rumput sendiri duduk kat adelaide ni.

Tapi Landlord aku akan urus sendiri semua tu. Dia pun datang once a month untuk mesin rumput, uruskan weeds and trim pokok.

Syukur Alhamdulillah... save duit beli mesin rumput kan.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog