Sunday, December 2, 2012

It's Sunday again!

ng0meL by ummi

Salam.

Hahah. It's Sunday again. And every Sunday en Ahmad akan gi ambil katalog untuk kitorang susun and hantar ke rumah rumah sekitar campbelltown ni.

Best juge kerja ni. Bukan apa, nak isi masa lapang cuti summer en Ahmad plus dapat la sikit side income untuk kitorang bawa balik Malaysia nanti.

Aku and Kakak hepi je tolong en Ahmad susun katalog. Afiq n Arissa tak kacau pun.. diorang pun banyak aktiviti nak main main.

By Isnin petang dah boleh start hantar katalog ni semua. And kena make sure semua 600 set katalog tu dihantar paling lewat Rabu malam. Sebab most of the sale start Thursday.

Tapi selalunya en Ahmad siap hantar semua by Wednesday siang. Aktiviti hantar katalog ni pun buat siang siang je senang. Kalau malam risau juge nak berjalan tu.

Harapnya awal summer ni tak panas sangat la kalau tak kesiannya en Ahmad nak meredah panas tolak stroller hantar katalog huhuhu.

Caiyok caiyok en Ahmad.. balik umah i masak sedap sedap ok!

8 lagi tambah ng0meL:

Miss EG on December 03, 2012 said...

wow, best jugak activity nie..btw, fb akak ape yer? nak add..

sis shuhada on December 03, 2012 said...

Hihi seronok gak mcm main2 je tp yg penat bila nk ngantar tu la huhu.
fb: Ummi Shuhada.

isabelle frankly on December 03, 2012 said...

yayyy...dah dpt keja.
alhamdulillah.

APA???
belanja??
eh aku melawak ja no..

Wak Gelas™ on December 04, 2012 said...

untungnye en ahmad dapat upah keje tuuu.. ehHHHee

sis shuhada on December 04, 2012 said...

alhamdulillah rezeki.. hah, sape blanje? boleh3.. nnti blk Msia r.. hihihi

sis shuhada on December 04, 2012 said...

Alhamdulillah wak. upahnye pun berbaloi.

Gina on December 05, 2012 said...

Memang best kerja hantar katalog ni, salah satu cara untuk exercise so nanti Cik Ery balik sure macam Aaron Aziz

sis shuhada on December 05, 2012 said...

kikiki insyaAllah... tp tang perut tu.. xdpt nk AA , maintain AZ je la.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog