Friday, December 21, 2012

Hadiah dari IKEA

ng0meL by ummi
Salam.

Semalam en Ahmad balik kerja dengan senyuman. Kikiki. Aku perasan ada satu paper bag coklat kat tepi pintu. Aku pun senyum lebar...

Apakah? Hadiah bestday lagi ke?

Ekekekekeke.. melampaukan.. dah banyak dah hadiah bestday aku dapat tahun ni.. lagi mau hadiah ka?
Rupanya IKEA bagi christmas gift.

Ada free magazine subscription untuk 6 months.. pilih nak yang mana satu.. then ada cookies.. tak buka lagi sampai sekarang.
Ni pulak... keh keh keh...memang hadiah untuk aku dah ni.. oven mitt and kitchen towel. comei gak la.. boleh match dengan aku punya cake pop maker.. hihihi. Saaayang IKEA. Eh.. en Ahmad.

Alhamdulillah.. rezeki. Tq IKEA!

10 lagi tambah ng0meL:

norhidana miswan on December 21, 2012 said...

waaaaaaaaaa bestnyer.... dpt hadiah dr ikea spesel betul...

* hepy belatdd bday ye kak... tq sudi jenguk blog dana

✿A I N A A✿ on December 21, 2012 said...

wow!! syok gile dapat hadiah dari IKEA... ni mesti pembeli setia kat IKEA kan??? wahhh tahniah ye kak =3

mia izzati on December 21, 2012 said...

waahhh syokk betoii dpat barang ikea..

Hnahdy on December 22, 2012 said...

amboi... comel kain tu

me shuhada on December 22, 2012 said...

Hihi xde spesel pun..

Tq dear.. n most welcome :-)

me shuhada on December 22, 2012 said...

Hahaha xde la pmbeli setia, pekerja setia adala..:-)

me shuhada on December 22, 2012 said...

Sonok sonok sonok

me shuhada on December 22, 2012 said...

Comel kn? Sy suke! Sy suke!

Che Rosliza Che Mat on December 22, 2012 said...

follow sini...

me shuhada on December 22, 2012 said...

Tq

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog