Friday, November 23, 2012

Tokleh tido

ng0meL by ummi

Salam.

Haish. Lately asyik tido lambat je aku ni. Sejak ari isnin aritu la.. sebab takut bangun lewat jadinya tido asyik terbangun je.

And bila terbangun tengok muka anak anak.. datang pula lagu aerosmith 'i don't want to miss a thing' tu. Everytime ok.

Aritu nak sedapkan hati and mata, dah post kat fb. Sanggup gugel cari lirik, copy paste kat status fb.

Arini.. hah, aku snap gambar Arissa yang dok pusing kiri pusing kanan dari tadi. Ni pun buat aku tak nyenyak tido gak ni. Panas ke, sejuk ke.. berkerut je muka.

Ok dah edit edit. Nah. Nite nite.. nak try tido gak coz esok en Ahmad nak g uni awal. Exam. Final for this sem! And again aku nak kena ngangkot budak bertiga hantar Kakak g school esok.

7 lagi tambah ng0meL:

sitiezahim on November 23, 2012 said...

salam kenal dr duisburg, germany..time kasih sbb sudi jenguk blog saya :D

sis shuhada on November 24, 2012 said...

Salam dr adelaide.. sama2 :)

Miss EG on November 24, 2012 said...

Salam..akak org kelate ko? sambung belajar kat sano ko?

sis shuhada on November 24, 2012 said...

Salam. Hihi xlah.. mcm org kelate ko? Akak org kedah. Ikut suami blajar kt sini

Miss EG on November 24, 2012 said...

wsalam. ah'h mcm org kelate. akak berapa thn lag kat Australia? bukannya apa cadang nak sambung belajar kat sana juga lps nie.

sis shuhada on November 24, 2012 said...

Akak baru je sampai bln 7 aritu. Husband wat master 2 thn je. Sini ramai je yg wat master n phD. Klu cdgnya nk dtg.. insyaAllah ramai kwn2 kt sini yg boleh tlg :-D

Anonymous said...

<3

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog