Wednesday, November 28, 2012

MY NUFFNANG! wink*wink*

ng0meL by ummi

Salam.

Dah lamaaaaa sangat tinggalkan dunia blogging. Sekarang ni, lately, dalam seminggu dua ni baru nak rajin blog balik.

Memandangkan dah memang aku xbekerja sekarang, banyak sangat masa boleh di habiskan untuk concentrate pada blog ni.

Dua tiga hari ni asyik tak boleh tido saja. So.. dari dok scroll fb tengok cerita orang, baik aku start BW kan.

Kekok juge rasa nak start balik g jengok follower tapi.. akan aku usahakan insyaAllah.

Ni semua sebab lawatan aku kat blog Fieda tadi. Baca pasal BE dia buat aku rindu balik nak aktif blogging macam dulu.

And yang paling best bila tengok EARNING blog thesomellomels ni kat nuffnang! Tq nuffnang sebab tak lupakan dakuuuu!

Semangat! Semangat!

2 lagi tambah ng0meL:

isabelle frankly on November 29, 2012 said...

wahh..makin kencang ka?
hebat hang

sis shuhada on November 29, 2012 said...

Boleh wat takat nk bg semangat mai blk tu.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog