Tuesday, November 27, 2012

Ribut semalam

ng0meL by ummi
Salam.

Petang semalam bukan main kuatnya ribut. Sampai ke tengah malam. Hujan tak kuat pun tapi angin je lebih. Tambah pula ada pokok besau depan rumah ni. Bunyi macam orang buat kerja tukang je.

Tengahari tadi en Ahmad soh tengok pagar sebelah rumah. Memang dah nak roboh dah pun sebelum ni. Tunggu masa je.

Seb baik tak teruk sangat. 2 keping tercabut. Patut la bunyi macam orang bertukang bukan main kuat, rupanya bunyi zink tu.

Ni dah snap snap gambar nak email kat agent rumah. Diorang akan bagitau landlord ku yang baik hati tu untuk baiki.
Pagar tepi rumah. Memang dah senget dah ni.
Pagar tepi tapi sebelah depan sikit.
Rasanya jiran sebelah dah susun elok kat sini ni.
Oh, rupanya pagar belakang pun dah nazak juge.
Dari jauh
Ni jiran sebelah lagi satu punya side.

2 lagi tambah ng0meL:

Miss EG on November 27, 2012 said...

reka bentuk rumah kat luar negara rasanya berbeza dgn kat Malaysia...kadang2 kat luar biasa jer tapi bila masuk dlm, terus jadi luar biasa..hehehe

sis shuhada on November 28, 2012 said...

Yup. Even xsama design antara 1 rumah dgn rumah yg lain.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog