Friday, November 30, 2012

Makan Tengahari kami

ng0meL by ummi
Salam.
Bestnya harini sejuk je. Even weather forecast kata hari akan panas dan juge memandangkan esok dah pun start summer, tapi harini cuaca elok je mendung and sekali sekala hujan turun. Alhamdulillah...
And memandangkan harini mood agak baik, aku masak special sikit la untuk suami and anak anak.
Hihi special la tu.. especially daging masak hitam tu. En Ahmad kata rasa macam arwah mak mertua aku masak. Cuma arwah selalu masak pakai ayam. Hmm insyaAllah next time boleh je gantikan dengan ayam kan.
Oklah.. hopefully harini akan terus mendung dan sejuk...
Ayam Panggang Merinted
Resepi dari blog MAMAWANDIHA

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog