Thursday, November 29, 2012

Hanis Zalikha nak datang Australia!

ng0meL by ummi
Salam.

Tadi masa nak edit untuk update blog, aku buka laptop. Huhu yes, selalu update pakai hp je. Blogger Apps. Then nak edit untuk di publish baru aku buka laptop. Bila view blog, nampak la entry Hanis Zalikha ni.
Hahah! tajuk menarik. Ok, menarik bagi aku la kot sebab aku sekarang dok berpijak di bumi ostolia ni. And THE GHAN is very the familiar one to me, ok! Coz kalau datang Australia, peluang nak jumpa tu tipis sangat le coz Australia ni bukan je negara tapi benua! Besau gilah! Tapi bila tulis THE GHAN tu.. hihuhu.. peluang ke Adelaide adalah sangat besau!

Ok, jom tengok sat apa cite blogger famous amous ni toliss..

Nice! hihi apa yang nice nye? Weee betul la Hanis Zalikha nak datang Adelaide! Xtually dia nak g bercuti plus having an adventure la kat Australia ni. Good for her coz boleh jalan jalan sana sini kan? I nak datang sini pun tunggu hubby ajak kikiki. Tu pun nak balik Malaysia balik untuk jengok mak ayah pun fikir banyak kali sebab tengok harga tiket balik. Sebabnya.. kitorang kalau nak balik, mau kena kali 5 kepala harga tiket tu!

Hihihi bersabarlah untuk 2 tahun dok Adelaide ni ye. After all, kalau tengok website www.australia.com  pun rasanya banyak tempat leh terjah ni sementara alang-alang dok kat sini ye. Huhu sapa nak bagi peluang macam ni kan?

Ok. So sapa nak terjah blog Hanis Zalikha di alukan untuk baca entry dia dengan lebih lanjut. And for me.. insyaAllah kalau en Ahmad ku bawa berjalan, akan ku rajin kan jari update kat blog ok.

2 lagi tambah ng0meL:

izfanora on November 29, 2012 said...

untung2 boleh jumpa kan.. hihi..

sy pun der member dok sna.. dis nie dia blk.. hihi..

sis shuhada on November 30, 2012 said...

Tu la.. hahaha klu untung kan. Btw siapa kwnnya tu?

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog