Monday, October 8, 2012

Lawak Crazy

ng0meL by ummi
Salam
Tak leh tido pulak malam ni. Tadi sebab my Mr Afiq Son pun xleh tido. Kesian dia.. badan panas, idung sumbat. Sekarang Alhamdulillah tengok dia dah nyenyak tapi aku pulak terkontang kanting ni. Check wheather rupanya tengah light shower kat luar tu. Hmmm miss mak.
Eh.. xtualy nak cerita kisah lawak en Ahmad. Tetiba teringat, bolehla wat satu entry kan.
Last time en Ahmad kena g visit satu tempat mining centre kat South Australia, located some 550 km NNW of Adelaide. Jauh. Nak g sana naik plane and tinggal la aku 4 beranak kat sini.
So sampai sana as usual en Ahmad nak la bagi report kat kami yang dia dah selamat sampai. Tapi malangnya line handphone tak dapat. Tapi member-member lain ada pulak line. So dia pun tanya la diorang. Rupanya sebab service provider lain. Macam Celcom, Maxis, Digi kat Malaysia gak la. En Ahmad tanya diorang pakai line apa, diorang cakap pakai Vodafone la, Yes Optus la.. n bila diorang tanya en Ahmad pakai line apa.. en Ahmad jawab "Crazy John's!". And the answer is.. "aaa that's why!"
Actually baru je pon kami tukar dr Vodafone ke Crazy John's tu. Semua sebab en Ahmad nak belikan aku yang baru! Hihihi saaayang en Ahmad sebab aku dapat idaman hati!


3 lagi tambah ng0meL:

isabelle frankly on October 08, 2012 said...

uishh..best arr semalam snap2 dgn gadget hang tu..laju sungguh.
camna aku nak hint utk anniversary next month haa?ehehe

sis shuhada on October 11, 2012 said...

Tu la aku pun puas hati bab snap snap dgn bnda alah ni.
Apa nk hint2. ala.. kasitau direct la. Aku dulu hint2 mmg xjln. Dia xphm. Hahaha

sis shuhada on October 11, 2012 said...

Tu la aku pun puas hati bab snap snap dgn bnda alah ni.
Apa nk hint2. ala.. kasitau direct la. Aku dulu hint2 mmg xjln. Dia xphm. Hahaha

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog