Tuesday, August 28, 2012

Testing post gambar

ng0meL by ummi

Salam. Harini nak test post gambar guna blogger apps kt hp ni. Sedih je xdpt view dulu b4 publish. Kalau tak, takde la sampai nak ber test test kan.

Ni ada 3 gambar time kami g jalan ke george wildlife park. Masa 1st day puasa haritu. Kitorang puasa sehari awal dari Malaysia, even sehari awal dari daerah daerah lain kat Australia ni. Xpelah janji puase kan.

Yang best sangat sebab dapat touch koala bear betul betul! Nak dokong tapi memandangkan Arissa ni dah macam koala bear dah xnak lepas aku.. terpaksala bergambar dgn penjaga koala tu skali hehe.

And juge dapat  bagi makan wallaby.. anak kangaroo yang kat sana memang lepas terus je xyah sangkar bagai. Patut kitorang gi jalan jauh kedalam park tu lagi and boleh tengok kangaroo tapi dengan cuaca sejuk and mengangkot budak bertiga ni, maka kami pun takat tengok bird, alligator, penguin and monkey je la.

Ok sekarang nak try post nak tengok gambar eyh.. hihi.




2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on August 29, 2012 said...

yupp..post gambar guna fon..kena pandai agak2.. :)

Selamat Hari Raya kak... raya diperantauan la ye tahun ni..? :)

sis shuhada on September 07, 2012 said...

@Nabilah:
Selamat Hari Raya.. haah di perantauan la nampaknya kali ni.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog