Thursday, March 1, 2012

New updates

ng0meL by ummi

Salam semua.

I'm back! Haduh ingatkan haritu memang nak rajin update blog balik tapi tak sempat and takde time la semenjak menjadi ibu beranak ops ber-anak 3 ni.

Ok2 seriously sekarang pun jam dah pukul 5 pagi. Nantuk ok, tapi sebab nak update gak ku tahan, jebat.

Haha bukanla aku xtido langsung.. Masuk tido awal harini plus anak2 pun senang pula tido, sekali pukul 4 pagi dah terjaga dah..

Apa nak buat? Pack beg diorang masing2, iron baju, then terasa nak upate blog. N here i am now.. Typing using my new android! Haha best kan nak try update pakai BLogaway ni. Tak tau apa hasil lagi ni.

Oklah, nak sambung tido. Agak2 dapat 1 jam lagi pun oklah.

Till then, tata.

Posted via Blogaway

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog