Friday, March 2, 2012

Alamanda blackout!

ng0meL by ummi

Salam.

Aku ngan afiq n kakak tengah makan kat kenny rogers. En Ahmad bw arissa jalan2 dulu. Tiba2 lampu padam!

Budak2 kenny rogers tu siap nyanyi lagu hepi birthday as if ada surprise birthday la kn..

Tengok kat luar gelap, cuma ada lampu emergency je. Tapi cold storage cerah pula. Burger king pun gelap. Memang sah alamanda blackout ni.

Kakak dah start risau. Masing2 pegang tangan  n aku convince diorang yang ayah and sya ok.

Lama juge tunggu en ahmad balik. Kat luar orang masing2 pelik2. seb baik en ahmad sempat datang jamah fud and suap arissa mkn sbb tak lama lepas tu security datang minta semua keluar.

Dah keluar, orang beratur nak bayar parking memang panjang la kan. Lagi panjang kereta beratur nak kuar parking tambah lak kami parking kat tingkat atas. Nak tunggu turn dari level 1 sampai 5 memang bercinta la kan.

Sampai aku siap type ni pon kami tak kuar lagi. Tapi alhamdulillah lampu dah ok..

Posted via Blogaway

2 lagi tambah ng0meL:

outbound malang on June 04, 2012 said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Outbound di Malang on June 13, 2012 said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog