Sunday, January 8, 2012

it's been a long time..

ng0meL by ummi
salam .~
 
4 bulan tak bukak blog... rinduuu sangat. banyak benda nk story tp xde masa terluang nak berkongsi cerita kat sini.
 
Last post aritu pasal birthday Kakak. ni lagi 6 hari je birthday Abang AfiQ yang ke-3 pula. Aku still xde time nak ngadap blog. Sigh... ruginya rasa banyak sangat cerita nak kongsi and nak post kat sini especially pasal anak-anak.
 
Banyak sangat perkembangan diorang.. Kakak baru je masuk 5 tahun tp kat school tahun ni dah di declare as 6 yrs old. Dah jd senior kat Tadika Alif Ceria tu. Afiq.. makin pandai cakap, sangat sayang and care kat adik. Makin hensyem nk jd Atomen and paling best.. dah xpakai diapers! Arissa... mula2 memang penat jugala jaga dia sorang sampai kena tukar babysitter.. tapi masuk 9mnths ni Alhamdulillah nampak dia makin sihat dan ceria. Dia sekarang tengah belajar nak bertatih dengan gigi dah masuk 7! Aku.. masih kat opis lama, wat kerja lama, dengan kawan2 lama..
 
Tapi insyaAllah tengah tahun ni kami sekeluarga akan berhijrah ke Adelaide, Australia. En Ahmad apply sambung stadi kat sana. So far nmpak semua berjalan lancar tapi of course banyak lagi benda kena buat ni.
 
Ok.. got to stop sekarang, bila jari tengah rancak menaip kan.. huhuhu... nak concentrate kat Arissa jap. Till then, see u all next time yang tak tahula bila lg kan...kan... anyway doakan aku akan terus menulis kat sini ye.. Bye.
 
p/s: sori xde gambar coz guna laptop en Ahmad huhu.
 
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on January 09, 2012 said...

wah...nak pergi Austrailia la...bestnya..

masa kat sana...akak jadi full time housewife la eh.. ;)

sis shuhada on January 09, 2012 said...

Hmm nmpak gaya gitula or maybe nk carik duit lbh sikit jd bbsitter ank2 student kat sana pulak haha.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog