Tuesday, January 10, 2012

hajat tak kesampaian

ng0meL by ummi
salam .~
 
Hai semua. dah nak masuk petang dah ni, lagi 2,3, jam dah boleh balik umah rehat2 dengan suami, anak2 or family kan? Tengahari tadi makan apa?
Aku slalu tak lunch pun sebab biasa breakfast dah kat tengahari dah and selalunya aku makan berat. Mesti nasi berlauk punyalah. Kurang-kurang pun nasik lemak ada telur goreng ada ayam masak merah. Ngeee selera bukan main eh.

Tapi nak cerita la harini aku terasa cam nak lunch pulak. Sebab pagi tadi cam teringin nak makan moi sup tapi g amek foam tapau isi mee goreng 3/4, nasi goreng 1/4, ati ayam masak merah seketul. Yum Yum!

So tengahari singgah kafe kat Imigresen carik moi sup.
 

 Sekali memang hajat tak kesampaian la.. moi sup abeh.. huhuhu... jadinya aku pun beli mihun sup soto. Balik umah makan sambil layan Hot In Cleveland season 2. Hahaha my new fav tv show!


Oh sblm tu.. frust la sampai saja umah terpandang slip notis dari poslaju bagitau I xde kat umah time diorang datang. Huhuhu... yang datang pukul 12.55pm tu kenapa sdgkan I rehat pukul 1!   T________T.
Ok till then, 'sok sambung story pasal pos laju tu tu pulak eh, ada barang baikkk nak share  ^___^

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on January 11, 2012 said...

moi sup tu mcm mana kak...?

nasi dgn sup daging eh..?

sis shuhada on January 13, 2012 said...

moi sup tu bubur nasi. slalu mkn dengan daging sikit, ayam sikit, ikan bilis sikit, sambal kicap (utk tmbah kick) n yg penting kuah sup. sedappp mkn panas2.

Papa Mifz on January 13, 2012 said...

mi hoon sup soto pun lazat gak..:)

sis shuhada on January 16, 2012 said...

@Papa Mifz: setuju sgt! xde mihun, mee pun boleh (-.<)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog