Monday, January 16, 2012

14th January, AfiQ turn 3!

ng0meL by ummi
salam .~
 
14th January 2012 my one and only son, Ahmad AfiQ Ahmad Zuhairi officially 3 years old! Sekejap je masa berlalu. Hero yang sorang ni dah makin membesar. Walaupun lately dia asik merajuk (maybe sbb masih nak bermanja tapi dh ada Arissa), tapi dia dah banyak tunjukkan kematangan dia as a big brother. Bila tengok dia caring kat Arissa, kami proud sangat dengan dia.
 
3rd birthday celebration AfiQ as usual dalam family ni simple je. Oleh kerana birthday AfiQ jatuh pada hari Sabtu, maka boleh la bawa diorang makan kat luar. Hehehe makan kat Alamanda je pon tapi Kakak cakap best hari tu. Hmm maybe sebab dah lama juga tak bawa diorang makan kat luar (T___T).
 
Pastu En Ahmad gi grab surprise present untuk AfiQ. Dah lam AfiQ nak tapi macam xde special reason nak belikan. So this time around memang boleh la belikan dia hehe. En Ahmad belikan AfiQ doodler. Balik rumah memang hepi lah budak bertiga tu main. Hehehe as usual, hadiah sapa2 pun harusla di share kan? Larat nak beli sampai  3! Cake kali ni pun beli 3 slices je kat Secret Recipe and di sponsor sepenuhnya oleh En Ahmad hehe.

gambar credit
   Balik umah AfiQ tido. Penat sangat main kat playground Parkson.
Lama gak la tunggu dia bangun, then.. snap2 la tunggu apa lagi kan..
 
Anyway, Happy 3rd Birthday AfiQ! Semoga panjang umo, murah rezeki, hepi selalu, jadi anak soleh, sayang mama ngan ayah, sayang adik and Kakak, sayang semua orang, rajin belajar, muah3! Mama sayang manja mama!
 
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

1 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on January 17, 2012 said...

Happy Birthday Afiq..!!

oh..yg conteng2 tu la namanya doodler ..baru tau.. hehe.. :)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog