Friday, April 22, 2011

Alalalala... I'm back again!

ng0meL by ummi 5 lagi tambah ng0meL Links
salam .~
 
Allowa... borink kan follo blog yg kejap update kejap x ni. Tp xpe... sekali sekala wat kemunculan pun ok gak kan? kan?
 
 I menghilang sbb pembawakan baby yg allergic dgn blog ni (haha alasan). Pas baby tu kuar, I kena concentrate kat dia. Ni dah stabil... I blog balik. Boleh?

Rindu sebenarnya... banyak nak story pun.. tapi tu lah, ada budak kecik kat umah, ada budak besar sikit yg sebok nak tgk u-tube barney atau azan and ada budak besar yg tgh proses nak membaca semua buku sbb dh pandai baca.. manalah sempat sgt nk layan blog kan..



Tapi, I cuba ok. Demi blog hehe. Demi anak2 pun coz I blog pun sbb bak share cite pasal diorang pun, rite.
Ok, till then.. chaoo

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog