Monday, September 19, 2011

16 Sept - Farah Sufiyyah's 5th Birthday

ng0meL by ummi
salam .~
 
16 September 2011 Birthday kakak yang ke-5. Dah besar anak aku tu, macam sekejap saja rasanya. Kami xdela buat party besar2 cuma on 15th tu kebetulan school kakak ada wat celebration Hari Raya dan birthday student yang lahir on Sept, maka kami decide untuk bagi goodie bags untuk all students. Ala2 knduri jugak la kan
 
 So malam tu bermulala sessi masukkan goodies yang di beli dalam beg..bukan main suke kakak. Mau taknye, kalau last year kitorang sediakan dalam 25 beg je, tapi kali ni 80 beg! Meriah gitu.

~ Kakak sebok tolong masukkan goodies dalam goodie bag~
~ada mamee, shoyumi, wafer & crackers~
~touch up sikit~
~80 pax~
Esoknya (15th Sept) aku g antar kat Tadika Alif Ceria tu. Tengok kakak hepi betul. Katanya petang tu ada clown datang siap wat belon kasi semua budak. N teacher kakak minta kakak sendiri passkan goodie bags tu pada kawan2 dia.

On 16th pula siangnya kami p open house kat umah Kakak 2 pupu aku kat Puchong.

Plan malamnya baru nak wat makan2 sikit celebrate birthday Kakak tu. Kecik2 je, Cik Ika (my SIL) sponsor kek, En Ahmad beli Big Apple Donut and aku goreng mihun. Jemput adik aku Acik Nadiah n husband dia Azly, Adik En Ahmad Ida and husband dia Hafiz, Adik bongsu aku Acu Sarah n Adik bongsu En Ahmad Ika. Layan gambar nak?
~ ice cream cake yang d sponsor oleh Cik Ika~
~AfiQ lagi sibuk dari Kakak nak potong kek bagai~
~belum apa2 afiQ dah 'rasa' dulu semua donut~


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

1 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on September 20, 2011 said...

Happy Birthday Farah..!!

ada lagi goodies bag tu...nak satu... hehehe... :P

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog