Thursday, July 21, 2011

seronok pula nak menulis balik

ng0meL by ummi
salam .~
 
lama sangat rasanya aku tak menulis. malas kot. atau takde idea. atau takde masa atau... ntahla. 
tapi rasa nak menulis balik pun sebenarnya dah lama juge tapi tiap kali nak buka blog je, ada je hal lain. tak kisahla kat opis ke, kat umah ke...
tapi harini... aku gagahkan juge.. 
seronok baca tulisan blogger2 lain. maybe aku tak payah nak tulis panjang pon, cuma apa yang terlintas dalam kepala time tu je kan? 
kalau sebelum ni nak tulis, aku banyak nak buat stadi sikit itu ini yang jadikan nak menulis ni terbatas masa. 
ok.. setakat ni dulu untuk salam pengenalan balik. Insya-Allah, akan aku cuba untuk rajin rajin rajin lagi... 

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog