Friday, July 29, 2011

orang sebok tengok bola.. aku tengok apa?

ng0meL by ummi
salam .~
 
haaa dah tau kan keputusan bola semalam? malas la nak cite kat sini sebabnya aku bukan tengok sangat pun. Tapi sempatla tengok both jaringan Malaysia dan Singapura tu.
Eh, nak tau apa yang aku sekeluarga buat? (lebih kepada aktiviti aku dan En Ahmad).. eh.. jangan salah sangka lah, aku nak kongsi cerita best ni.

 Aku tengok kat Astro Pelangi semalam. JOMBLO. Mula2 ingat cite hantu bila baca tajuk..mana taukan.. cite2 hantu Indon ni seramnya semacam je. Tapi bila tengok, boleh tahanla cite ni. Mengong, kelakar n ada point. By the way, it's just a love comedy story. Nak santai2 bolehla. lagipun ni movie, kalau sinetron malas la nak kena follow.
 .


Cite dia pasal 4 student lelaki yang punya pendapat masing2 pasal cinta. Selain tu ada di selit perangai lelaki, perempuan berkaitan cinta. Kelakar juga cite ni. Ada cowok ganteng dgn cewek cun!

Aku tak sure akan tayang lagi tak cite ni kat channel tu tapi banyak lagi cerita2 best Astro bagi tengok free kat channel Pelangi dan Bintang (CH141, 142).
 
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog