Monday, July 25, 2011

Merlin - I LOVE IT!

ng0meL by ummi
salam .~
 
 Dulu masa cite ni tayang kat TV3 aku layan gitu2 je. Malas nak tengok cite magic purba ni. 
Tapi bila tengok kat channel DIVA.. macam menarik pula. Maybe sebab aku layan time weekend, dia wat marathon one after another, jadi tak perlu tunggu2 nak tengok episode lepas2 tu. N yang best, kat DIVA dia tayang weekdays tiap2 hari juga!
 
 
Tambah lak aku memang minat dengan LOTR.. jadi bila ada cerita pasal fellowships, knights of the round table, memang favourite lah! Tu yang tambah melekat terus dengan Merlin.

 Huhuhu xsabar tunggu season 4!
 
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

4 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on July 25, 2011 said...

sy suka cite ni sngt2...mmg follow dari awal...kt tv3...br season 2 kan kak..?

bila la eh nk sampai season 3...mesti lagi mencabar... :)

sis shuhada on July 26, 2011 said...

tu la, kita ni baru nk tengok season 3 tp kat UK sana dh xsbr tunggu season 4 dh pun!
apapun, cite ni mmg best la.

tireless mom on July 26, 2011 said...

hurmm..dear! i oso minat sangat...xtinggal pown..sanggup siap2 anak awai2 semata nak mengadap tv!

sis shuhada on July 27, 2011 said...

@tireless mom:
hehe. sangguppp...

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog