Thursday, July 21, 2011

banding atau beza?

ng0meL by ummi
salam .~
 
haha apa maksud tajuk tu arr? aku pun main type saja.
nak kongsi.. sekarang anak-anak dah masuk 3. Alhamdulillah rezeki after 5 tahun kawen, dapat 3 anak-anak yang somel lomel n bulat-bulat (dulu time kakak n afiq baby la.. sekarang dah besar dah tak bulat). Tapi seb baik ganti dengan Arissa ni, dia bulat juge.. hehehe.

Cite banding, beza, bulat ni.. last monday kebetulan tiga-tiga diorang checkup sekali. Senang kerja. Sekali masuk bilik nurse tu 3 beradik sekali hehe.

Mula2 timbang kakak. dah 6 bulan tak checkup my big princess tu.. 19kg dia! hehe Alhamdulillah, janji dalam range normal, aku hepi. kakak pun memang suka makan walaupun banyak juge memilih.

Then, turn AfiQ. Yang ni aku risau. Almaklumla AfiQ ni paling malas makan. Main je tau. 11kg. Nurse kata ok, dalam range normal juge and dia aktif.. Bagus2. hepi.

Last skali si tenit bulat Arissa tu. Saspen. Tengok2 dah 6.45kg! Ngeee.. patut la... and hepi.

Alhamdulillah... semua ank-anak aku sehat, aktif and hepi. Aku pun hepi.
 
balik, check buku Kakak n Afiq, nak compare dulu diorang 4 months berapa berat. ngeee. Kakak 5.5kg, AfiQ 6kg. Arissa... 6.45kg! hehehe... again. hepi.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

3 lagi tambah ng0meL:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. on July 21, 2011 said...

ala..gambar dak bertiga tue x de ker?

asfira aminuddin on July 21, 2011 said...

bestnya semua anak-anak sihat! nak tgk gambar mereka!

sis shuhada on July 22, 2011 said...

Insya-Allah gambar dah d update hehe.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog