Friday, April 22, 2011

Alalalala... I'm back again!

ng0meL by ummi
salam .~
 
Allowa... borink kan follo blog yg kejap update kejap x ni. Tp xpe... sekali sekala wat kemunculan pun ok gak kan? kan?
 
 I menghilang sbb pembawakan baby yg allergic dgn blog ni (haha alasan). Pas baby tu kuar, I kena concentrate kat dia. Ni dah stabil... I blog balik. Boleh?

Rindu sebenarnya... banyak nak story pun.. tapi tu lah, ada budak kecik kat umah, ada budak besar sikit yg sebok nak tgk u-tube barney atau azan and ada budak besar yg tgh proses nak membaca semua buku sbb dh pandai baca.. manalah sempat sgt nk layan blog kan..



Tapi, I cuba ok. Demi blog hehe. Demi anak2 pun coz I blog pun sbb bak share cite pasal diorang pun, rite.
Ok, till then.. chaoo

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

5 lagi tambah ng0meL:

maria_m0hamadiah on April 22, 2011 said...

hehehe.. comel!

sis shuhada on April 22, 2011 said...

tq...

nabilah_2908 on April 22, 2011 said...

wah...dah ada baby baru...siapa namanya....

comel...ada lesung pipit lagi...!! (^_^)

tkpe la kak..dah stabil nnti..boleh aktif blogging balik... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
TEMPAT CARI MAKAN YANG SUPERB!!

sis shuhada on April 22, 2011 said...

@nabilah_2908:
nanti dlm next n3 akak story ok

ibunaznoy on April 24, 2011 said...

ooo patut lama menyepi,rupanya ada org baru dok kaco mama dia blogging,hehe..

gudluck utk update n3 semula yea..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog