Friday, January 21, 2011

thunderbirds the movie

ng0meL by ummi
salam .~
 
semalam kitorang tengok wayang. hohoho mentang2 la cutikan,g tengok wayang eh? Tak lah,sebenarnya bukan g tengok wayang, tapi layan dvd kat umah je. 
tarik curtain, pegang popcorn beli kat pasar malam, tutup lampu...layan la kat tv hahaha.
 
Cite apa kitorang tengok? Mula2 Kakak nak layan Harry Potter, tapi En Ahmad xkasi. Belom umo dia nak tengok cite camtu. Nanti macam2pulak dia tanya especially kalau adegan ganas2 n xmasok akal. Jenuh pulak nak xplain kan?
 
 
Godek2 drawer, En Ahmad kuarkan cite Thunderbirds ni. Aku pun xtau wujudnya cite tu tp En Ahmad kata masa kecik2 dia layan katun Thunderbirds ni. Tapi yang movie ni, dia pun xtengok lagi. Ok la tu, so kami pun layan..
 
 Thunderbirds is a 2004 science-fiction-adventure film based upon the television series of the same name of the 1960s, directed by Jonathan Frakes.
 Cite ni biasa2 je la pasal family superhero la konon2 penyelamat bumi. Cuma bila aku tengok, terperasan la si minah yang nama Tintin ni. Dalam cite ni dia watak budak2, tapi mmg familiar sangat dengan gaya, senyum n muka dia. 
 
Sekali bila review pelakon...ooo patutla familiar.. rupanya..
 
dia Heroin High School Musical. Ni time dia kecik2 la. 
Hmm untuk yang suka minah ni, boleh la layan cite ni. hehe tu je nak cite..
 
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on January 21, 2011 said...

tkpernh tgk lak cite ni... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERETA MERAH KU

sis shuhada on January 21, 2011 said...

akak pun semalam 1st time tgk. layan je sbb nk lyn blog, si kecik tu pun sebok nk tgk kita wat apa..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog