Wednesday, January 12, 2011

Sengal Zone : Jenama Handphone Ku !

ng0meL by ummi
salam~
 
kali ni aku nak buat entry special pasal blog s0rang mamat sengaL neh. Eh, sejak bila aku cadang nak wat review blog hah? Bukan.. bukan.. ni bukan review blog lah, ni saje nak j0in segmen baru si mamat Udin ni. Blog dia Sengal Zone and dia gelar diri dia 'Sengalman'. Apa punya SengaL daaa.

Whateverpun, segmen dia ni menarik sebab b0leh aku nak war2kan hp baru aku.. hik hik hik. Aik?? hp baru lagi? Hahaha... ntah yang dah ke berapa belas ratus ribu kan hp aku ada. Asik tukar2 jek. Kay0 sangat ke hapa? hehe... ok nak tau cite, j0m scr0ll bawah.

Mula2, layan header SengaLZ0ne dulu ye..
 
 

Aku pakai hp paling murah kat d0nia ni, tahu tak? Yelah, asik beli.. hilang.. beli.. hilang... b0ring En Ahmad jadik laki aku yg setahun 16 kali kena bg hadiah hp xkira apa ocassi0n, kan? last2, dia kata ni yang last! Tadaaa...

~. the nokia x3-02 touch n type .~
Macam aku cakap tadi, hp ni yang paling murah kat d0nia ni, ok. Xcaya? Betulll! Sila percaya sebab En Ahmad dapat FREE bila upgrade Maxis plan. Ada pr0motion Maxis jadi antara pilihan hpnya, En Ahmad pilihkan aku hp ni. 0k la kan.. aku xdemand pun.. dah nak bagi, aku rembat je ekekeke.
 
 
Gila aku sayang hp aku ni 0keyh sebab:
1. En Ahmad (laki aku) bagi 
2. Sempena birthday aku last m0nth 
3. Ni antara hp tercanggih aku penah pegang
4. En Ahmad kata kalau ilang lagi... dia sedih n 
taknak belikan lagi dah (sila jgn percaya hahaha) 

Ok2... dah abeh pr0mote hp kesayangan aku.. j0m ziarah blog Sengal Zone pulak, ok!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

5 lagi tambah ng0meL:

Tasha on January 12, 2011 said...

syoknyer dapat hadiah.....ai pun tumpang happy untuk u

sis shuhada on January 12, 2011 said...

@Tasha:
tenkiu3.. cepat2 la si dia kawen.. cepat dpt kumpul banyak hadiah hehe.

nabilah_2908 on January 13, 2011 said...

fon yg sy pakai pun org beri...lama dah guna sampai sekrang tk tukar lagi..tp org yg bg tu...dh lama pergi...tah apa la khabar dia sekarang..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY 55TH BIRTHDAY !!

sis shuhada on January 14, 2011 said...

@nabilah_2908: owh...org yg bg dh lama pergi? hmm nabilah boleh wat 1 n3 pasal tu ni.. hmmm

nabilah_2908 on January 14, 2011 said...

xmo la kak...nnti org tu baca...dia tu stalker terhebat...sy tau..dia selalu masuk kt blog sy..huhu..kt fb pun dia ada...tp dia guna nama org lain...sy tau..cuma tak dpt nk buktikan je.. (^_^)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog