Friday, January 14, 2011

Saya suka bermain dengan c0ding

ng0meL by ummi
salam~
 
Hye all.. hehe template blog berubah wajah lagi. Semangat aku bangun pukul 5 pg nak wat kerja ni. Bukan apa, cam semak pulak bila tengok blog 3 column aku sebelum ni. Even ada yang siap tanya mana dapat background macam tu.. nanti ada time aku bgtau, ok. Hope yang ni lagi better eh.
 
~. di petik dr G00gle Images .~


0wh2.. maybe juga sebab sebenarnya aku memang suka and dah jatuh chenta dengan tukar2, adjust2 c0ding kat edit-html tu. Seronok rasa kalau kita wat something tu menjadi.

Ada lagi yang nak di tambah tp Insya-Allah bukan widget2 yang akan memberatkan blog. Cuma nak kena cari balik mana2 yang hilang je.

Anyway hope u all enjoy masuk sini ye. Pis!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on January 14, 2011 said...

tul tu...dh pening2 dgn coding..lepas tu menjadi..mmg rasa puas.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEADER BARU

sis shuhada on January 14, 2011 said...

@nabilah_2908: ha'ah sekali ngadap berjam2, lg xsiap mmg xpuas hati.

bila dh siap, lega n syok sendiri! keh3.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog