Tuesday, January 4, 2011

ragam si budak berdua itew

ng0meL by ummi
salam~
 
lama kan xcerita hal budak berdua itu.. of c0urse la 
my grown up Princess Farah Sufiyyah 
and her 
'lil playful brother ahmad afiQ!


 
 Tahun 2011 ni Kakak will be 5 years old.. dah besar kan dia? G school pun dah xpayah paksa2, ok jek. Dengan new friends pun senang nak get along dah. Dah makin independent anak dara I yang sorang tu.
Alhamdulillah, syukur dengan perkembangan Kakak.
 


 
Ahmad afiQ pula 14th January ni genap la dia 2 tahun. Nak jadik abang dah p0n. Alhamdulillah pada umo dia tak sampai 2 tahun ni, dah pandai kira 1 hingga 11. Nyanyi2 dah makin fasih, Sebutan pun dah makin jelas cuma ada la pelat sikit2 as compared dengan Kakak masa um0 dia dulu. Tapi si ahmad afiQ ni very playful. Semua benda nak main saja.. jarang nak take serious except for time nak bf.
Yea, dengan bangganya aku share yang afiQ still bf even aku tengah pregnen. Dah tanya doc, katanya ok... Insya-Allah, samaada pada afiQ or baby dalam kandungan. Just aku kena make sure makan ok la kan. Nanti aku jugak yang fenat!
Kakak sekarang suke bergambar,
 

 
 

si afiQ pula susah nak ambil gambar dia.

 

Ni antara pics yang terbaik aku boleh snap especially gambar diorang berdua. 
 
Hepi kan 2 beradik ni? Soon, akan tambah lagi s0rang geng. Tak sabar rasanya. Doakan aku selamat bersalin s0rang lagi umat Muhammad yang s0leh or s0lehah, ok! Pis!

 


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on January 04, 2011 said...

dieorg selalu gaduh tak tak...? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PANDANGAN ANDA DIPERLUKAN

sis shuhada on January 04, 2011 said...

@nabilah_2908: mau taknya.. semua bergantung kat m00d si afiQ la. kesian kakak asik kena je.
tapi ada time bukan main baik siap peluk cium lg!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog