Thursday, January 6, 2011

nasik lemak mamak yang g0jesss!

ng0meL by ummi
salam~
 
sapa suke makan nasik lemak? sapa yang suke tapi kena tahan nafsu nak makan? sapa pulak yang xpernah makan nasik lemak? sapa yang xpernah dengar langsung nama nasik lemak? haaaa kalau ada ciri2 kat atas, meh sini aku nak kenal kan.
~. cil0k dr p0kcik G00gle .~

 ntah kenapa harini tekak rasa cam nak makan nasik lemak mamak. Special beli kat kedai mamak la, 0f course. Bukan xde kafe melayu ke indon ke yg masak nasik lemak tapi nak juge yang mamak masak.
.
aku suke letak sambal ikan bilis, ayam g0reng seketul (tapi harini nampak mamat tu ambik ayam rendang.. aku pun cedok seketol besar) and paling best dapat ced0k kuah gulai ikan mamak kasi nak banjir sikit. Perrrgh! sampai petang bau melekat lagi kat tangan, 0k! Then kena pulak dengan kopi aissss! Sampai petang manissss n kawww lagik!

ok tu je nak cerita harini. rasa mcm es0k nak makan nasik lemak mamak lagi. ngeeee .~
.
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

Aimi Razman on January 06, 2011 said...

tetiba haus tgk air tea ni :|

sis shuhada on January 06, 2011 said...

@Aimi Razman: cepat2 g dapur carik air!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog