Tuesday, January 4, 2011

My 1st GiveAway in 2011

ng0meL by ummi
salam~
 
Udah lama tak join GA apatah lagi bila di TaG.
Kali ni aku join GA yang sama tajuk dgn tajuk n3 aku. Matching ah,hehe.
.
GA ni anjuran fieza sempena wedding sister dia bulan 5 nanti.
and aku di TaG oleh
 
 
So, sapa2 nak join GAni dialukan tapi atas syarat, aku TaG pulak diorang neh, peewittt!
Lin a.k.a mamawafiQ
ummemaisarah
ibu iman
.
yes! aku dah join!
>.~ jom join ramai2!!
.
sampai 26 feb 2011 ni tau! .~ ♥

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

4 lagi tambah ng0meL:

Mknace on January 04, 2011 said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

sis shuhada on January 04, 2011 said...

@Mknace:
makasehhh >.~

Hafidzah Hafidz on January 06, 2011 said...

hi..mintak maaf lamabt cek..fieza baru masuk u..nanti fieza update nama ye..macih ye join ;)

sis shuhada on January 06, 2011 said...

@Hafidzah Hafidz: n0 pr0b fieza, jnji d update b4 tutup GA hehe.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog