Thursday, January 27, 2011

makin pening

ng0meL by ummi
salam .~
 
 
tatau dah nak letak tajuk apa. tapi yang pasti memang tengah pening sekarang ni. Pejam mata je ntah hapa2 terfikir. mimpi ke apa ntah la. Even bila nak xplain kat En Ahmad pun tatau mcmmn nak xplain.
 
Kalau perasan aku dah start balik jarang blogging. Satu memang masa sangat tak mengizinkan la pon.
 
Kat opis, pagi2 sampai je memang ada je yang nak kena mengadap dulu.Kadang2 sampai pukul 10pg baru la terhegeh-hegeh nak g carik bekfast. Bekfast,ok.. so haruslah aku hentam beli nasik putih lauk tengahari kan. Lapar dowh, dah la baby lam perut ni kalau boleh jerit lapar... aganya nak je dia wat mcm tu kan,baby? kan? (hehe dia pun tengah aktif gerak2 ni.. wat aku lagi penat)
.
Dah balik umah pulak si Ahmad AfiQ tu skarang makin menjadi2 manjanya dan melekatnya dengan aku. Kesian gak kat dia bila fikir2 nanti aku ada tak masa nak layan dia sangat. Kakak pun manja, tapi manja afiQ ni lain.. agaknya maybe sbb dia bf kot.. haduh susah nak xplain. Tak boleh aku nak wat kerja langsung. Nak makan pun kena curi2 time bila En Ahmad leh tolong tengokkan diorang. Tapi kejap je pon, balik2.. dia nak mama jugak.
 
So camno aku nak pegang laptop? Pandang je la..tak pon bila time semua dah tido, kalau larat n terjaga.. layan gak la buka2 blog kejap.
.
eh2.. alamak, ni pun si afiQ dh merengek kat dalam bilik cari aku. Nanti sempat2 aku cite2 lagi ok! 
 N thanx for visiting n commenting!
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

nabilah_2908 on January 27, 2011 said...

xpe la kak..myb boleh rehat2 dulu tuk blogging.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAKIT GIGI

sis shuhada on January 28, 2011 said...

@nabilah_2908: huhuk aritu pun dh lama sgt berehat blogging.

tkt nanti susah nk start balik.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog