Wednesday, January 12, 2011

Kurang COCOK

ng0meL by ummi
salam~
 
1st of all, n3 ni aku cedok a.k.a copy paste dari blog KahKahKah. Banyak gile info kat sini yang k0rang boleh dapat. Tapi aku xdela sengal sangat main kopi pes bulat2.. aku adjust sikit ikut gaya aku la hehe. Selamat membaca!
Adalah s0rang ni, nak mencarik maid a.k.a pembantu rumah. dah g agensi dapat la t0p 3 untuk dia pilih2...
.
Si tuan rumah ni tanya soalan lazim pada bakal2 maid dia la. kesemuanya sama antara ketiga-tiga calon tu... sapa nama... umur... status... pengalaman kerja... bla2..
 
 calon 1..
 Sapa nama?
Erni
Umur berapa?
22 tahun, tuan
Berkahwin atau belum?
Ahh..tuan... masih bujang
Kenapa tak kahwin?
Belum ada yang COCOK.

calon 2..
Sapa nama?
Esah
Umur berapa?
24 tahun, tuan.
Berkahwin atau belum?
Sudah tuan...sudah ada yang COCOK.

calon3..
Sapa nama?
Piah
Umur berapa?
23 tahun tuan.
Berkahwin atau belum?
Ahh..tuan...sudah bercerai.
Aii..muda-muda lagi dah bercerai?
Kurang COCOK tuan...

 gitulah bunyinya.. haha jangan tanya apsal aku pilih n3 lawak ni, ok. Ntah hapa2, kan? Sighs...

~. klik untuk baca lagi clear .~
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog