Wednesday, January 12, 2011

entry special untuk c0usin aku

ng0meL by ummi
salam~
 
k0rang teng0k ni..teng0k betul2!
 
 
ada special entry untuk aku and adik2 aku. Thanx tu my dearest (up sikit) cousin CT Nurkhijah.. rajin dia wat n3 pasal kami bl0gger2 picisan neh (ewah).
 

Cousin aku ni aku panggil dia Ijah.. ala2 nama manja dia d kalangan adik beradik la. Tapi dlm dunia blogger ni dia d kenali as CT (Ni turn aku nak promote blog dia pulak ni ececeh... kasi up traffic sikit, sama2 adik beradik kan. Untung2 dpt duit Nuff tu dia leh beli seketul 2 coklat best2 kat Langkawi tu untuk aku!) alalalala...
 
.
 
Cousin aku ni ada 2 blog sebenarnya n b0th active. Ni blog utama dia Naufal N Nureen. Naufal anak sulong dia, sama baya dengan Kakak Farah Sufiyyah, 5 tahun and Nureen pulak anak 2nd dia yang hehe kalau xsalah sama baya ngan afiQ juge masuk 2 tahun this year. Cuma bak kata CT, aku skrg tgh TERadvance sikit la sbb tgh tunggu time bulan 3 nanti insya-Allah tambah s0rang lagi anak. Pis!

2nd blog CT ialah TheColourfulIsland. Blog ni m0re to kedai 0nline CT n jugak banyak pr0mote C0ntest or GA yang ada kat dunia blog Malaysia ni. wahhhh! So sapa2 nak tgk C0ntest or GA terkini d pasaran, b0leh je dtg sini slalu. Very up t0 date, 0keyh! N sapa nak ode barang2 dari Langkawi.. silalah c0ntact CT okeyh, rasanya dia akan brusaha nak t0l0ng kawan2 hehe.
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

2 lagi tambah ng0meL:

Mknace on January 12, 2011 said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

sis shuhada on January 12, 2011 said...

@Mknace: harusss la yg terbaekkkk saja.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog