Tuesday, January 18, 2011

.dah lama tak buka facebook

ng0meL by ummi
salam .~
 
aku ni bukan penggila or penggemar fb la kot. even time kecoh2 ckp fb nak tutup pun aku xrasa langsung nk buka2 check fb. ntahla nape. 

dulu mula2 mmg asik fb je, apa2 pun nk update status kt fb tu. dpt lg jumpa kwn2 lama kat fb, lg rancak aku dgn fb. tapi lama2, kalau bukak pun sbb nk update gambar je, tu pun rasanya dah jarang-jarang sangat.
.

paling2 pun mlm2 b4 tido, sambil2 nyusu afiq aku kelik2 gak la fb kat hp. tu pun on.. baca sikit2, then macam xtau apa nak belek, aku tutup balik. bosan.
.
tapi ni ada info aku nak share dgn korang pasal fb. 
aku amek dari fb En Ahmad jugak pun hehe. Ok kan,sharing is caring..

1) What Your Facebook Profile May Be Telling ID Thieves

2) 7 Things to Stop Doing Now on Facebook
 
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

4 lagi tambah ng0meL:

Wanita Mutalib on January 18, 2011 said...

owh.itu macam eh. :)

sis shuhada on January 18, 2011 said...

@Wanita Mutalib: itulah, klu kita xhati2 share semua info psl kita, snng je org nak sabotaj kita.

hamzah ian on January 19, 2011 said...

oh facebook

nabilah_2908 on January 21, 2011 said...

hmm....sy dh cek setting FB...rasanya semua dah ok.. ;)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog