Thursday, January 6, 2011

c0klat penyelamat m00d

ng0meL by ummi
salam~
 
tengahari time tengah berehat2 relax2.. dapat sms dari baby-sitter afiQ
askum umi blh xamek afik xlebih dari kol 6ptg. bnyk lagi kerja akak nk buat blah ptg smpai mlm....bla bla bla...
gitulah sikit sebanyak msg dari baby-sitter tu. aku pun tanpa fikir panjang, aku reply ckp:
ok, Insya-Allah. 
then aku forward sms tu kat En Ahmad.
Hadoila.. baru je aku wat entry aku seb0k, bizi etc etc kena balik lambat bla bla bla.. dapat pula sms tu. Tension...
  
balik petang, aku amek kakak kat taska bawah. Layan kakak main swing jap kat playground baru teringat En Ahmad ada hal nak kuar bawa Aunts and Uncle dia dari Australia yang sampai tengahari tadi.

Sekali, diorang bgtau ada bawa c0klat dari Australia untuk kitorang! Wahhhh! Memang kebetulan bet0l tekak rasa nak kunyah c0klat... apalagi... terus aku buka peti ais.. oh! sungguh penyelamat m00d aku untuk malam ni hehehe.
 
~. c0klat import obersea sungguh yummy! .~
 .
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

6 lagi tambah ng0meL:

me | is | aku on January 06, 2011 said...

whoahh.. coklat.
btw dgrnye ade coklat exhibition di mid this weekend :))

sis shuhada on January 07, 2011 said...

@me | is | aku:really?? kena serbu ni. j0m!

nabilah_2908 on January 07, 2011 said...

ala...ala...sedapnya....nk sikit.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

sis shuhada on January 07, 2011 said...

@nabilah_2908: sedap d pandang.. sedap lagi rasanya! hehehe...

She's retarded on January 10, 2011 said...

woah! mesti sedap hingga menjilat jari

sis shuhada on January 11, 2011 said...

@She's retarded: yum3... makan xkenyang ok sehingga menjilat jari!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog