Wednesday, January 5, 2011

Big Apple Donuts or Dunkin' Donuts

ng0meL by ummi
salam~
 
kalau k0rang la kan, mana k0rang prefer? Oklah, aku bagi hint untuk yang tak pernah rasa salah satu 0r dua2 sekali. kalau tak rasa, aku bagi cuci mata, ok.
 
First, Big Apple Donuts.


Ha... nak lagi clear, b0leh klik kat nama tu untuk g website dia. Seriously, aku SYAK yang Dunkin'Donuts tu more to Coffee & Tea, bukannya Donut..  sebab apa, bila masuk website, gambar apa yang ada? Only coffee dalam guni tu kan? Hmmm patut la aku PREFER Big Apple hehehe.
.
Jom cuci mata tengok MENU Big Apple..  
(sebab aku rasa cam nak cuci mata sekarang ni hahaha)
.
sekian cerita aku petang ni. Nak balik ambil Kakak.. n share seket0l big Apple yang aku beli lunch tadi dgn dia 
(sbb aku dah abiskan 2 ketul! alalalala)
.
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

6 lagi tambah ng0meL:

toyolkiut on January 06, 2011 said...

dua2 xpnh cuba..
semua sedap kot..

nabilah_2908 on January 06, 2011 said...

kedua2 kedai donuts ni sngt la jauh dr rumah mahupun tmpt keje...bnky kt area bandar hilir..

so jarang makan.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI YANG BUSUK

sis shuhada on January 06, 2011 said...

@toyolkiut: aiii silalah c0ba2 ok, xrugii.

sis shuhada on January 06, 2011 said...

@nabilah_2908:
kalau xsalah di0rang ni ada wat delivery tau. cuba check website tuu.
k0t2 la nk try jugak, hehe.

Kasim Ahmad on January 06, 2011 said...

2 ketul habes.. hah hah hah

sis shuhada on January 06, 2011 said...

@Kasim Ahmad: ikut hati habis 3 ketul tu kah3.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog