Friday, January 14, 2011

14th January ~ afiQ son's 2nd birthday!

ng0meL by ummi
salam~
 

harini Ahmad AfiQ, anak I yang 2nd tu dah 2 tahun.. 

Dah besar dah dia. Mulut makin rancak bercakap & menyanyi. Tak plan p0n nak celebrate ke, nak beli cake je ke, nak beli hadiah apa pun xterfikir. Ntahla kit0rang ni jarang2 nak celebrate 0ccassion macam ni. Kalau wat pun gitu2 je as reminder la kan.. kang nanti ada yang cakap kit0rang ni tak ingat bestday anak sendiri hehe. 


Ingat.. n wish, hugs, kiss, muah2, penyet2 semua dah! Bukan harini, tadi pagi je.. hari2 pun macam tu jugak. Sebab hari2 pun um0 dia meningkat jugak. Cuma harini special la.. 


Sebut pasal birthday, mesti ada cake kan? tak besar pun sep0tong pun jadilah macam celebrate birthday Kakak yang 1st dulu. C0mel je. Masa birthday afiQ yg 1st last year pun beli cake gak.. 3 p0tong kot. Cukup la untuk kami 4 beranak.. nanti membazir pulak, kan. 
.
Oklah.. dah set nak beli kek la! 
 Bila bukak g00gle nak carik gambar cake.. wahhhh rambang mata! hmm kena gak g carik kek la. Boleh makan2.. 
tapi sebelum tu, j0m layan pics dari g00gle!





 
Semoga afiQ membesar dengan sihat, cergas dan ceria. Jadi anak yang s0leh, sayang mama, ayah n Kakak especially. Yang paling penting.. afiQ b0leh jadi penjaga Kakak n adik kalau mama n ayah xde, ok sayang!
.
Menyeetttttt afiQ (penyetttttt afiQ)
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

4 lagi tambah ng0meL:

siti nurkhijah on January 14, 2011 said...

heppy birthday afiq...
Dah besaq dah, tak lama lagi nak jadik abang pulak, cam na nnt dia bila tgk bb...

aku pun tak sambut sgt benda2 cam ni, beli kek makan kami2 ja..tak pernah pun buat party ke hapa.. yg penting depa tau kita sayang kat depa.. ada rezeki lebih boleh la buat majlis doa selamat lagi bagus..

nabilah_2908 on January 14, 2011 said...

dah 2 tahun dh..tk lama lagi dh jadi abang.. :)

Happy Birthday Afiq...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEADER BARU

sis shuhada on January 15, 2011 said...

@siti nurkhijah:
betoi la kn agaknya mmg kita pun dbesarkan mcm tu kan, xcelebrate pun xpa, jnji ingat..

Kakak thn lepas wat bihun hantaq umah jiran tu pun sbb kebetulan dok SP, jd mak aku rajin nk masak hehe.

sis shuhada on January 15, 2011 said...

@nabilah_2908:
tq3. ha'ah.. makin rancak dia mlm ni, mcm fhm2 je...

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog