Friday, February 19, 2010

✿ KARNIVAL WOW!! PUTRAJAYA

ng0meL by ummi 6 lagi tambah ng0meL Links
salam ✿.

Jom la beramai-ramai datang ke KARNIVAL WOW! PUTRAJAYA pada 20 & 21 Februari 2010
*****************************
Saksikan persembahan dari
JAMAL ABDULLAH, AIZAT, ELLA, MISHA OMAR dan ramai lagi
Jangan lepaskan peluang ini !!!

p/s: klik kat gambar, klik lagi untuk enlarge, ok!

Lama tak muncul. Ni pun sebab nak war-warkan berita baik ni.. Jom ramai-ramai meriahkan suasana!.. Jumpa kat sana..


(◕‿◕)




~me think, me write~

Wednesday, February 10, 2010

✿ Fuh fuh fuh.. datang nak cuci abuk

ng0meL by ummi 1 lagi tambah ng0meL Links
salam ✿.


Hye all. Sempat juge aku nak jengok blog at last. Lama gile, seyy. Sempat jengok je. la pon. Ada la sikit berabuk.. Banyak betul benda happened.  Tapi tu lah, kerja kena utama dulu neh. Dulu balik umah leh layan blog, layan FB.. sekarang balik umah buka laptop layan kerje opis. Huhuhu... Alhamdulillah hal 2009 dah settled. Tapi dok beratur pula untuk tahun 2010 dan 2011! Huaaaaa.....


Nak tulis entry pun dah blur... selama ni dok layan excel and numbers jek. Bila tengok alphabets.. cam pening pulak haha mana satu nak tekan. Cehh ada ke alasan cam tu? Well.. kesimpulannya biarla aku slow2 blog walking dulu, up traffic balik no. Bila dah ready semua dah clear.. baru best nak tulis entry ye. Tanak kalut-kalut coz I know, sapa yang dok follow, akan setia menunggu ye. Tunggu sat no.. Apa yang penting the quality, rite? not the Quantity.. Wee~

By the way, congrats untuk cousin aku sebab dah berjaya bukak kedai online sendiri. -Colourfulisland-  Pelan-pelan dia belajar kenal dunia blog, sampai sekarang dah leh dapat apa yang dihajatkan. Congrats, Ijah..

Juga untuk ARC.. g sambung stadi kat New Zealand.. syok je eyh g obersea sambung stadi. Teringin nak g gak.. tapi setakat Singapore la je ngeh3. Dulu time boom LOTR, memang aku berangan la nak g sana.. View dia.. pergh.. cam nak wat 1 pondok kecik je kat Shire tu. Hehe. Good Luck, Bro. Hope cepatla ko leh online kat sana eyh. Nak tanya apa best shopping kat sana? Hahaha..

~The Shire was filmed entirely in Matamata, New Zealand.~

Hmm.. apa lagi aku nak merapu? Eyhh.. sedar tak sedar.. panjang juge aku dah taip neh. Heh.. gila rindu aku nak wat entry baru.. sabar.. sabar.. Anyway.. tatau lagi bila aku nak online balik ni. Sempat2, aku jalan le kat blog u ols yang rajin up traffic aku ni eyh. Till then, sayonara. Pis!


(◕‿◕)



~me think, me write~

Tuesday, February 2, 2010

✿ I'm off

ng0meL by ummi 1 lagi tambah ng0meL Links
salam ✿.

Hye all~ Waahhh sejarah pulak rasanya bila lama tak blogging. Kali ni betul-betul aku tak sempat nak update blog. Ni pun sanggup balik lambat jap semata nak wat juga entry kat sini.


Weekend - busy sesangat ok dengan pindah-pindah umah ni. Mana lagi sambil nak kena juga layan budak berdua itu. So, sekarang dengan rasminya aku dah pindah umah. Dok pondok buruk saje.. ngeh3, haruss la aku tipu, kan. Mana nak jumpa pondok buruk kat Putrajaya ni? hee~ So, bila pindah memindah ni, maka tiadalah aku line untuk online sebab kat umah aku pakai streamyx.. nak kena tunggu abang telekom datang sambung line la pulak. harap-harap cepatla En Ahmad panggil diorang tu datang pasang line balik. Huhuhu...


(◕‿◕)



~me think, me write~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog