Thursday, December 30, 2010

coti2 Malaysia family en Ahmad

ng0meL by ummi
~. salam .~
.
 m0la2 nak wat pengakuan la.. c0ti2 Malaysia ni bukan berlaku semalam mahupun wiken haritu, ye. Peristiwa ni berlaku 2 weeks ago time Acu Sarah datang menjengah kami kat Putrajaya neh. Tujuannya adalah untuk mendapatkan sebuah myvi untuk dirinya sendiri. nanti aku citela pasal myvi tu,okeyh.
.
Planning asal nak g picnic and menginap kat Sungai Congkak. Tapi memandangkan kesihatan en Ahmad yang tidak mengizinkan, kami g terjah Berjaya Times Square je la.
.
Sampai je tempat tujuan ialah foodcourt! Hahaha lapar dowh... sambil2 layan karenah ahmad afiQ and Kakak main2 kat tempat letak tray makanan. Sapa suruh kosong, kan? thee hee hee
 Then, terus carik team park dia. Yang penting nak bagi budak berdua tu main2 je.

 ~. Kakak, Acu and ... .~

Hmm jom layan aktiviti dalam tu. Nak ikutkan banyak yang kitorang main tapi camerawoman tu (aku la) sebok dok layan2 anak dia kan,takdela banyak sangat snap2. Owh, untuk makluman, kit0rang just masuk yang kids punya je. nama dia Fantasi Garden kat tingkat 7. Kalau ambil pakej yang dewasa memang tak ternaik sebab nak layan budak2 yang pentingnya pun. Ala.. kids punya pun orang dewasa leh naik apa.. tengok je la.. just aku ni pegnen woman, diorang bagi tag 'guardian' la sebab ada mainan yang aku xleh naik. Takut bahaya, okeyh.
 .

~. 1st ride: Botanic drive. Memang aku xleh naik sebab ada langgar2 kereta .~

.
 
Kit0rang naik Buddy Go Round & Fantasy Trail (ini je yang aku boleh tumpang sekaki). Kakak yang paling happening la. Naik Molly-Cool’s Swing & Flying Bumble Bee sorang2. Lain2 macam Botanic Drive tadi & Crazy Bus ayah, afiQ, Kakak n Acu naik sesama. Aku tunggu kat bawah je hehe. Then kitorang layan Kakak and afiQ main sand art.
 
Penat main (dah habis game p0n), kami gerak s0lat dulu. Sambil2 tu en Ahmad jumpa kedai iClay. Bagi Kakak lesson for half and hour, bayar RM20. Bagus juge iClay ni. Nanti aku promote ok hehe. Korang musti gila tengok barang2 dia! Seri0usly!

N before balik, ternampak kedai Crocs tengah wat promotion half price. Apalagi, masuk je la memandangkan afiQ son need kasut baru. Hmmkat sini aku bagi info sikit events apa yang ada kat sana ok. Nak tau lanjut, sila klik EVENTS.
.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

4 lagi tambah ng0meL:

siti nurkhijah on December 30, 2010 said...

tak sampai lagi aku kat tempat ni...
cepat2 crita pasai myvi tu, dapat tak yang kaler pink?

tahniah.. nuff hang dah kembali beronggeng diatas

acu sarah on December 30, 2010 said...

haaa...cepat sikit cita pasai myvi tu..awat xsampai2 ipoh lagi nie..=)

sis shuhada on December 31, 2010 said...

@siti nurkhijah:
haha cita myvi lg best nk dgq ka?

sis shuhada on December 31, 2010 said...

@acu sarah:
owh2, harap2 xsampai SP la no myvi tu! thee hee hee

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog