Thursday, December 30, 2010

congratulation Malaysia Team

ng0meL by ummi
~. salam .~

 ~. gambar dari pinkturtle2 .~
.
1st of all nak ucapkan tahniah pada team Malaysia yang menang malam ni. Tak tengok sangat pun tapi xbest juge la kalau jadi rakyat Malaysia tapi tak support pulak, tambah lak dgn kontroversi sebelum2 ni. Kesian pun ada tgk muka penyokong Indonesia masing2 cam frust gile... yelah dah fanatik kan? 

Apa2 pun, boleh tahan jugakla kalau dapat hadiah US$100k tu kan? Yum yum! Convert ke RM sila darab 3.8, apalagi kalau convert ke Rupiah kan? Mak lat0k... entah berapa k0s0ng kat belakang tu. 

Hmmm patutla berebut sangat...


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog