Thursday, December 23, 2010

Aku datang lagi hahaha

ng0meL by ummi
salam Readers~

Krrakk.. krakkkk krakkkkkkkk.. Betulkan urat2 jari dulu weyh. 
Bismillah hirrahma nirrahimmm.

Lamanya menyepi!. Campur tolak darab bahagi, purata aku menyepi ada la dalam 5 bulan eyh. Lama tol kan? Otak dah nak beku dah sebenarnya tu yg asik postponed ja nak muncul kat blog ni.

Ramai yang tertanya manalah aku menghilang kan? Nape? Merajuk ke? Ekekekeke. Mana ada merajuk...

Bulan Ogos aritu aku xberapa sihat la. Sekali check2... jeng jeng jeng... aku disahkan pegnen lagi untuk kali ke-4. Eh, 4? Bukan ke anak aku skrg ni ada 2 je? Haa... kan masa bulan 6 aritu aku gugur... ni kira yg ke-4 la aku pegnen.. Dan oleh kerana aku ni insan yang agak special, as usual asal confirm pegnen je, aku mula la rasa xsihat badan. Kali ni... kepala sangat pening n pusing sampai nak bangun bejalan pun susah la. Dan oleh yang demikian, aku pun isytiharkan aku akan bercuti...Dan bercutilah aku dari semua benda yang biasa aku buat kecuali makan, minum, tido, baring dan berehat semata. Hahahahaha...

Gitulah ceritanya kenapa aku menghilang. Korang jangan xtau... time tu dulu, aku bukan allergic dgn pc, laptop semua ni.. handphone pun aku alah. Xleh dengar bunyi... ngeri rasa...apalagi nak bercakap dgn orang. Dengan budak berdua tu pun aka cakap pakai isyarat je. 
Teruk kan? Hadoi...

Ok, dah aku tengah sihat wal-afiat ni... dengan berat badan dah naik lebih 10kg..(hahaha aku sangat gembira), maka boleh la kot aku mengarang balik cite2sensasi aku dan keluarga dalam blog ni ye. Tapi as usual la, tgk gak keadaan. Nak layan 1 hari 1 entry aku xjanji tapi akan aku try, wokeh!

And aku sebenarnya nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan ribuan jutaan trimas pada semua yang rajin jengok blog aku ni walaupun tuannya xdok. Makaseh... nanti aku g melawat u ols pulak ye!

K nak kena chow dulu, till next entry.. babai ols!




2 lagi tambah ng0meL:

ummi maisarah on December 25, 2010 said...

yeay...welkam back sista !!

sis shuhada on December 27, 2010 said...

@ummi maisarah
ngeh3. xmo kalah. jeles adik beradik asik update entry ja.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog